Solfyllt bassengområde rett ved stranden

Vores rejsemål

Hos Amisol Travel tilbyder vi en lang række af de gode klassiske charterrejser samt dynamiske pakkeløsninger og pakkerejser. Vi har direkte flyafgange til alle vores feriedestinationer, både fra Kastrup og Billund lufthavn. Få råd og vejledning af vores erfarne rejsekonsulenter, som kender til alle vores produkter. Vores rejsekonsulenter har besøgt alle vores hoteller, så de ved hvad de taler om. 
Vores engelsktalende guider byder jer velkommen på feriedestinationen, og sørger for at I får en masse brugbar information og inspiration på rejsen.
Hvad enten du rejser med familien eller uden børn, får du præcis den ferie du drømmer om.

Egypten

I 25 år har tusindvis af gæster fra Skandinavien rejst til Egypten med os. Vi er blevet kendt for vores spændende pakkerejser, kyndige guider og ikke mindst vores kendskab til landet. Egypten er et mangfoldigt feriested, her kan du kombinere en afslappet badeferie med uforglemmelige historiske og kulturelle oplevelser. Vores rejsemål i Egypten er:

Læs mere

Italien

Æstetisk, lidenskabeligt og smukt! - Tre dækkende nøgleord for Italien og italienerne. Denne latinske "cocktail" har en stor tiltrækningskraft på os fra norden, og det er nemt at kunne sige hvorfor. Italien er et af de lande som er mest besøgt af turister verdenen over, og det er bestemt ikke uden grund, at mange vælger at rejse på ferie til ..
Italien. Vores rejsemål i Italien er: 
 Sicilien    Sardinien    Rom   Toscana  
 Gardasøen 

Læs mere

Grækenland

Grækenland kan tilbyde alt, en drømmende feriegæst kunne ønske sig! Øerne i Grækenland er stemningsfulde feriesteder med afslappende atmosfære og spændende historie. I Grækenland består ferien af idylliske omgivelser, lækkert hav og velsmagende græsk mad! Vores rejsemål i Grækenland er tatt ut av programmet for 2017.

Læs mere

Andorra

Lige meget om du er en expert eller aldrig har prøvet at stå på ski før, så kan du være sikker på at Andorra har noget for dig. Med over 100 forskellige pister delt på 4 sværhedsgrader, har du masser af muligheder for at teste eller øve dine færdigheder. Når du har brug for en pause, vil der være rig mulighed for at shoppe løs, i dette næsten skattefrie ..

land. Vores rejsemål i Andorra er:  

 Pas de la Casa    Grau Roig    Soldeu  
 El Tarter    Canillo    Encamp 

Læs mere