Presse & nyheder

Følg med i Amisol Travels udvikling, nyheder og pressemeddelelser.

Alle pressemeddelelser opdateres her på vores hjemmeside. Afhængig af indholdet og variationen af pressemeddelelser så vil nogle af nedenstående pressemeddelelser også blive delt på vores facebook side og tvitter. 

Kontakt os på post@amisol.dk  Presseansvarlig:  Lis Vogelius.

 

PRESSE:

 

13.10.2016.

Her er hemmeligheden bag hvorfor turisterne strømmer til Sicilien

 

Vi vil have tryghed og autentiske oplevelser, når vi rejser. Sicilien byder på begge dele, så den smukke ø i Middelhavet får flere og flere gæster

 

Mange danskere forbinder stadig Sicilien med skumle mafiabosser, men det er der ingen grund til, for den smukke ø i Middelhavet er et trygt sted at opholde sig for besøgende. Det har mange turister fra hele verden allerede opdaget. Frygt for uro og terror på andre feriedestinationer har gjort netop Sicilien mere populær end nogensinde.

I gennem de sidste par år, er antallet af besøgende til øen steget med knap 10%.

Det viser statistik fra sammenslutningen af sicilianske handelskamre. Og intet tyder på, at denne trend stopper foreløbig. For også vi danskere søger i stigende grad mod Sicilien.

”Vi har netop taget Sicilien ind i vores program, fordi vi mærker en markant stigning i efterspørgslen på rejser til denne spændende region i Italien. Alene i år forventer vi en fordobling i salget af Sicilien-rejser,” forklarer Lis Vogelius, direktør for rejsebureauet Amisol Travel.

 

Det autentiske trækker

Ifølge Lis Vogelius er det først og fremmest den autentiske atmosfære på Sicilien, der tiltrækker turisterne, når de søger nye rejsemål.

”Sicilien er ikke overrendt som andre destinationer omkring Middelhavet. Der kommer 15 millioner turister til øen om året, men over halvdelen af dem er italienere fra fastlandet. Det er med til at fastholde autenticiteten, og det er netop den ægte atmosfære, mange danskere opsøger i disse år. Sicilien er ikke plastic, men giver en kulturel og kulinarisk oplevelse,” siger Lis Vogelius.

De fleste danskere bruger internet og Google, når de leder efter nye, spændende steder at rejse hen. Og ifølge Googles interessebarometer, Google Trends, søger flere solhungrende og rejseglade danskere en nogensinde information om Sicilien. Antallet af Google-søgninger på ”Sicilien” er næsten fordoblet fra 2015 til 2016.

Ifølge Lis Vogelius byder Sicilien også på flere seværdigheder af høj karat end andre feriedestinationer. Turisterne er vilde med den aktive vulkan Etna, men også Templernes Dal, Bikini-mosaikken i Via Reale, chokoladebyen Modica og de fantastiske strande står højt på hitlisten blandt Amisols gæster.

 Taormina

På Sicilien oplever du både skønne, rene strande og rygende vulkaner.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om Sicilien som rejsemål, er du velkommen til at kontakte Amisol på post@amisol.dk , tlf. 80 401 402  www.amisol.dk

Bagsværdvej 70B, 2800 Kgs. Lyngby

 

 

01.09.2016.

Vedr. salg af rejser til Sharm El Sheikh. Alle forudbestillinger er med forbehold for åbning af feriedestinationen. 

Vi har løbende de sidste mange måneder fået utrolig mange forespørgsler fra vores mange trofaste gæster vedr. en forhåbentlig snarlig åbning af Sharm El Sheikh.  I øjeblikket fraråder Udenrigsministeriet rejser til Sharm el Sheikh, og vi følger deres vejledninger nøje.

14 dages reglen. 

Der vil være mulighed for at reservere og bestille en rejse til Sharm El Sheikh på vores hjemmeside. Dog vil alle forudbestillinger være med forbehold for om Udenrigsministeriet åbner op for rejsesalget igen. 

Udenrigsministeriet følger 14 dages eller det vi kalder for 2 ugers reglen. Dvs. at hver anden uge der opdaterer og evaluerer man. Vi har i øjeblikket rejsesalget åbent på vores hjemmeside, og følger også to ugers reglen. Dvs. vi ser to uger fem i tiden, og er der to uger til din afrejse, og er der fortsat restriktioner fra udenrigsministeriet for indrejse, vil du få dine penge retur, eller mulighed for at blive ombooket til en anden feriedestination.

 

Alle gæster som online forudbestiller en rejse på vores hjemmeside til Sharm El Sheikh, vil blive kontaktet hurtigts muligt efter købet, og få opdateret information omkring situationen, 2 ugers reglen og muligheden for returpenge eller ombooking.

For yderligere information vedr. situationen i Sharm el Sheikh henviser vi til Udenrigsministeriet på www.um.dk   

For yderligere information om rejser til Sharm El Sheikh, venligst kontakt vores kundeservice.