Om os

30 års erfaring – Mere end 400 000 gæster!
Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med eget og veletableret datterselskab i Danmark. Vi har 30 års erfaring og var det første rejsebureau som tilbød pakkerejser med direkte fly til Sharm el Sheikh fra Skandinavien.   Over 400 000 ferieglade nordmænd og nu også danskere har gennem denne årrække tilbragt sin ferie med os, på vores dejlige destinationer i landene ved Middelhavet, de Canariske øer, Emiratene og ikke mindst Egypten.

Amisol Travel A/S  åbnede op for rejsesalget i Danmark i 2011, og sendte de første glade danske feriegæster af sted mod sydens sol i Egypten. Grundet den store tilgang af gæster har vi løbende åbnet op for flere varme og eksotiske rejsemål.

Den 1. september 2016 havde vi vores 5 års jubilæum i Danmark som et seriøst  rejsebureau, med medlemskab i RID Rejsearrangører i Danmark, samt i pakkerejseankenævnet og den Danske Rejsegarantifond.

 

Amisol Travel tilbyder ny rejser til Egypten, Sharm el Sheikh, Hurghada, Sahl Hasheesh og Makadin Bay. Derudover har vi også Kreta i Grækenland, samt Italien på programmet med de to solskinsøer - Sicilien og Sardinien.  Amisol Travel A/S er veletableret i Danmark med  servicekontor i Kgs. Lyngby.Kvalitetsferier til fornuftige priser!
Vores langvarige og gode stabile samarbejde med vores lokale repræsentanter på vores feriedestinationer, har gjort os i stand til at forhandle nogle rigtig gode priser på vores hoteller. Dette gør at vi kan tilbyde vores mange gæster, hoteller af en høj kvalitet til fornuftige priser, samt gode udflugter og oplevelser på destinationerne.

 

Pakkerejser med egne charterfly!
Grundet den store store tilgang af ferieglade gæster, har vi til mange af vores feriedestinationer egne flyafgange. Vores ugentlige flyafgange er med afgang fra Kastrup eller Billund lufthavn.  Dette gør at vi kan tilbyde dig som rejsende nogle rigtig gode priser på rejsen og være konkurrencedygtig på markedet. Du kan se vores  program for sommer, efterår og vinter på vores hjemmeside.   

 

Nyhed. Pakkerejser med rutefly!
For at give dig som gæst en større fleksibilitet og et bredere rejseudbud, kan vi nu også tilbyde dig pakkerejser med rutefly som du selv sammensætter med fly og hotel på vores hjemmeside. Som vores gæst giver dette dig flere rejsemål at vælge imellem og en bedre mulighed for at flyve fra velkendte lufthavne i Danmark. Samtidig har du gode fordele ved at benytte vores mest velkendte hoteller, som vi allerede har forhandlet gode faste priser på.


Vi vil gerne at vores gæster får ”mere ferie for pengene” med Amisol.  Med denne nye mulighed har Amisol Travel mulighed for at langsere og tillægge flere rejsenyheder oftere, og vores gæster kan finde den rejse som passer dem bedst.

 

Som ansvarlig rejsearrangør er Amisol Travel A/S fuldgyldigt medlem af rejsegarantifonden i Danmark med reg. Nr. 2332,  og medlem af RID:Rejsearrangører i Danmark 

 

Vi ønsker dig en rigtig god rejse

Amisol Travel A/S