Grupperejse i april/maj

Vil du rejse til sommervarmen i Sharm el Sheikh, men har du ingen at rejse med? Nu har du mulighed for at tage på grupperejse til smukke og eksotiske Sharm el Sheikh i en uge i slutningen af ​​april/begyndelsen af maj, hvor Sharm viser sig fra sin allerbedste side! Her kan du forvente ca. 30 grader, sjove aktiviteter og udflugter. Tag med vores danske rejseleder Camilla fra hovedkontoret i Danmark på denne grupperejse til Sharm Reef og oplev fællesskabet, spændende udflugter og få nye venner.

Tilmeld dig alene, med en venn eller tag børnene med på en skøn grupperejse med Camilla.

Camilla siger:

Grupperejsen er for ALLE der syntes det er hyggeligt at følges med andre, uanset om du rejser alene eller er flere sammen, om det er dit første eller 27. besøg i Sharm el Sheikh. Mange finder det trygt at have en dansk rejseleder med. Her har du garanti for at få rørt dine lattermuskler, få skabt nye venskaber, få kulør, tage på kulturelle udflugter, hygget ved poolen og slappet af i dejligt selskab.

Min plan er at slappe af ved poolen og snorkle ved stranden, kombineret med besøg på Farsha, Old Market samt bruge dag på rødehavet og en aften i ørkenen med ATV, kameler og beduiner. Hvis nogen vil en dag til Cairo og se pyramiderne, er dette også muligt.

Vi følges alle derned og jeg lægger op til at vi spiser sammen, hygger ved pool og tager på udflugter sammen - i det omfang folk har lyst. Det står alle frit for hvor meget man vil deltage.

Husk at nyde livet, og at leve er at rejse 😉

Jeg glæder mig til at møde jer alle, så smid mig en mail, så jeg kan få booket en plads til dig/jer  

Mvh Camilla (højre)

 

Hotel Sharm Reef****

Et hyggeligt og meget populært mindre privatejet hotel med mange danske/norske stamgæster.

Hotellet har to skønne pool områder, en god frisk varierende buffet og et sæt hotel personale der er kendt for altid at skabe en god stemning omkring gæsterne.
Se mere om hotellet her.

Hotellet ligger på hovedgaden i Hadaba bydelen, så der er ca. 800 meter til stranden. Gratis shuttlebus kører dertil hver dag. Der er all inclusive på hotellet, men ikke på stranden. På stranden er der en café, hvor mad/drikke kan købes. Der er sandstrand med liggestole på, samt trin ned til havniveau. Derfra går du på badebro forbi koraller ca 10 meter hen til koralrevet og herfra kan du frit snorkle og opleve den magiske verden under hav overfladen; de smukke koraller i alle former og farvestrålende fisk.

Trænger du til at bevæge dig lidt, ligger der lidt butikker tæt på hotellet, samt Old Market og Farsha Mountain Lounge er i samme bydel.

5 km fra hotellet ligger Naama Bay (Sharm el Sheikh centrum) og her skal du finde shopping og forhandlings genet frem. Der er et hav af butikker, indkøbscenter, restauranter, caféer, Hard Rock Café, Burger King, hyggelige barer under åben himmel, diskoteker osv.

Tilmelding til rejsen

Send mig en mail på camilla@amisol.dk med følgende oplysninger:

- Navn i pas
- Alder
- Adresse, tlf og e-mail
- evt tilkøb

Billund: Afrejse 29/4 - 6/5
København: Afrejse 30/4 - 7/5

Jeg glæder mig til at møde jer alle, så smid mig en mail, så jeg kan få booket en plads til dig/jer  

Mvh Camilla

Inkluderet i prisen

Direkte fly
5 kg håndbagage
Ophold på hotel Sharm Reef****
All inclusive på hotellet
Jeg rejser med fra Cph

Pris:
4.995,- pr person ved mindst 2 personer på et værelse.
5.545,- for eneværelse.
Rejser du alene, men er åben for at blive matchet med en af samme køn, så skriv det til mig ved tilmelding ✍️

Denne skarpe pris der holder frem til 1/4, så først til mølle 😉
Ved tilmelding efter 1/4 er prisen +500,- pr person og på forspørgsel om ledighed.

Varighed: 
1 uge

Tilkøb
20 kg. kuffert t/r 300,-
Transfer t/r 200,-
Sandwich på fly t/r 145,-
Forsikringer

Visum & Pas

Sinai Only visum er gratis, såfremt du har dansk pas, eller pas fra andet EU land, Norge eller England. Det er super nemt, faktisk blot et stempel vi får i vores pas ved ankomst.

Dit pas skal være gyldigt mindst 6 mdr efter hjemrejsedatoen.