Hvordan vil du rejse?

Få et hurtigt overbliv over vores store udvalg af rejsetyper. Vi har gjort det nemt for dig, og alt er gennemtænkt,-der er taget højde for alt. Er du til den klassiske chartertur til sydens sol, eller vil du blot sammensætte din egen tur med fly og hotel, rundrejser eller krydstogter? Er i en større gruppe så få gratis råd og vejledning af vores erfarne gruppeafdeling. 

Der er mange ting der skal fungere på rejsen, og her står vi bag dig hele vejen, så det eneste du skal tænke på, - er at holde ferie.

Rejsetype

Yoga, mindfulness & malekursus

Oplev en fantastisk uge på et helt eksklusiv rejse til Sicilien med undervisning i yoga og maling. Du bor midt i Taromina på et kunsthotel. Yogaundervisning morgen og aften og malekursus midt på dagen. Få energi og stress helt ned.En fantastisk mulighed for at komme helt ned i gear, og nyde den Italienske stemning på ..

øen.

Læs mere

Dykkerrejse

Oplev en verden under havetsoverflade

Der findes en verden under havoverfladen, som du absolut må besøge. På nogle af vores rejsemål, som fx. Rødehavet, kan du udforske noget at det flotteste korelrev i hele verden. Gå på opdagelse blandt et væld af farver, eksotiske fisk og nyd livet på et af vores fantastiske hoteller samtidig. ..

En oplevelse og et utal af muligheder. Læs mere her. 

Læs mere

BRIDGE REJSER.

Vi har de sidste år sendt mange bridgeklubber og rejsehold afsted til Sharm El Sheikh. Vi har haft grupper i alle størrelser. Alt er klaret på forhånd i gode og luksuriøse omgivelser. Der er møderum til jeres rådighed og mulighed for flere daglige og ugentlige turneringer. 

Læs mere her

Rundrejse

Tag på en rejse tilbage i tiden, dér hvor vores civilisation startede. Oplev verdens underværker og ..

en historie som sætter vores udvikling i perspektiv. Vi tager dig med til Middelhavet & Egypten på utallige steder som bærer på en kulturarv.

Læs mere

Grupperejser

Vi arrangere grupperejser uanset om det er rundfødselsdag, studieture, klubber, firmaseminar eller ..

aktive dykker & golfrejser eller venner på tur i hele verden. På vores egne etablerede rejsemål, kan vi tilbyde arrangementer til fornuftige priser. 

Læs mere

Golf

Flere og flere ønsker at få nogle golfrunder med på ferien. Med Amisol kan du spille på nogle af Europas ..

bedste baner. fx. Gloria Golf Club i Belek i Tyrkiet. Ligegyldigt om du rejser selv eller i en gruppe, så lad os arrangere rejsen for jer. 

Læs mere

Spa & wellness

En ferie skal være et pusterum som lader dig op. Oplev vores Spa hoteller og giv dig selv nogle timer ..

hvor du svæver væk og renser tankerne. Få en dejlig massage til dæmpet musik og belysning, samt nyd forskellige former for spa-behandlinger.

Læs mere

Aktiv ferie

Mange har brug for at få kroppen bevæget og udforske nye aktiviteter på ferien. Har du fx. taget ..

en tur på hesteryg på stranden eller taget en tur i en firehjulstrækker i ørknen? Vi tilbyder en række hoteller som med gode træningsfaciliteter og et bredt udvalg af sportsaktiviteter.

Læs mere

skole og studie

her kommer der noget for skole og studierejser. Følg med på siden mens vi udvikler  ..

Læs mere